Φρέσκα φρούτα, υψηλής ποιότητας στο γραφείο σας! 

Το The Fruit Boutique είναι εδώ, για να σας βοηθήσει να δηµιουργήσετε υγιείς επιχειρήσεις και ευτυχισµένο προσωπικό!

Νωπά φρούτα στην εργασία! Φρούτα υψηλής ποιότητας, φρεσκοπλυµένα, έτοιµα για κατανάλωση. Για όλες εκείνες τις ώρες και τις στιγµές που ο οργανισµός χρειάζεται ενδυνάµωση και τόνωση, τα φρούτα αποτελούν την πιο υγιεινή και ιδανική επιλογή ως προϊόν κατανάλωσης. Τώρα, µπορείς να προµηθευτείς φρέσκα φρούτα, άριστης ποιότητας και µεγάλης ποικιλίας απευθείας στο γραφείο ή στην επιχείρησή σου από το The Fruit Boutique και να απολαύσεις τα ευεργετικά οφέλη τους τόσο στην υγεία, όσο και στην εργασία σου. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει µια αυξανόµενη τάση σε παγκόσµιο επίπεδο µεταξύ των εταιρειών για την προώθηση ενός υγιούς περιβάλλοντος εργασίας. Μια υγιής, εναλλακτική λύση που προσφέρεται στους χώρους εργασίας είναι τα καλάθια φρούτων, τα οποία δίνουν ενέργεια και βιταµίνες. Θα εκπλαγείτε από τη θετική επίδραση που µπορεί να έχει µια τέτοια µικρή επένδυση στο ηθικό του προσωπικού. Οι εργαζόµενοι αισθάνονται το αίσθηµα της εκτίµησης, γεγονός που αυξάνει την παραγωγικότητά τους. 

FRUIT BOUTIQUE

Η Fruit Boutique είναι η πρώτη εταιρεία που ειδικεύεται στην Κύπρο στην παροχή υψηλής ποιότητας φρούτων στον χώρο εργασίας. Η λειτουργία της Fruit Boutique στηρίζεται στην ιδέα να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να προσφέρουν στους εργαζοµένους υγιεινές επιλογές διατροφής κατά τη διάρκεια της µέρας.

Η Fruit Boutique προσφέρει φρέσκα και νόστιµα φρούτα υψηλής ποιότητας από τις ντόπιες γεωργικές παραγωγές. ∆ίνει ιδιαίτερη προσοχή στο σωστό πλύσιµο των φρούτων µε απολυµαντικά προϊόντα που αφαιρούν τους µικροοργανισµούς, ακολουθώντας τη συνιστώµενη διαδικασία χρήσης απολυµαντικών δισκίων που πληρούν τις κατευθυντήριες γραµµές HACCP. Κάθε καρπός πλένεται µε το χέρι, συσκευάζεται σε ελκυστικά καλάθια φρούτων και παραδίδεται στην πόρτα του γραφείου σας. Το µόνο που έχετε είναι να τα επιλέξετε και να τα απολαύσετε!

Στο "The Fruit Boutique” υπάρχει µεγάλη ευελιξία όσον αφορά στην επιλογή φρούτων, στην επιθυµητή ποσότητα και στην παρουσίαση του καλαθιού. Ετοιµάζονται καλάθια φρούτων που ταιριάζουν µε τις ανάγκες της εταιρείας αλλά και ανάλογα µε τον διαθέσιµο προϋπολογισµό. Κάθε φρούτο στα καλάθια είναι καλά πλυµένο και συσκευασµένο στο χέρι, ώστε να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα φρούτων που παραδίδονται σε εσάς. Το Fruit Boutique είναι εδώ, για να σας βοηθήσει να δηµιουργήσετε υγιείς επιχειρήσεις και ευτυχισµένο προσωπικό.

IMG_9266

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Αρχικά θα γίνει ένας προγραµµατισµός σε ÏŒ,τι αφορά την ποσότητα των φρούτων που χρειάζεστε ανά άτοµο την εβδοµάδα. Αναλόγως, στην επόµενη παράδοση µπορούµε να αλλάξουµε την ποσότητα. 

2. ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΡΟΥΤΩΝ

Στη Fruit Boutique προσφέρονται τυποποιηµένα κιβώτια ανάµειξης φρούτων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί, για να ικανοποιούν όσο το δυνατόν τα περισσότερα γούστα. Μπορούµε, όµως, να τα προσαρµόσουµε ανάλογα µε τις απαιτήσεις. 

3. ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η ∆ευτέρα είναι η πιο δηµοφιλής µέρα παράδοσης φρούτων, ώστε οι πελάτες µας να τα έχουν έγκαιρα στον χώρο τους, αλλά µπορούµε να παραδίδουµε και άλλες µέρες της εβδοµάδας. 

4. ΔΙΑΝΟΜΗ

Ανάλογα µε το προσωπικό και τους χώρους που εργάζεται (τµήµατα, ορόφους, κτήρια) προβαίνουµε σε ανάλογο καταµερισµό της παραγγελίας. 

5. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ

Ο,ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Το "Fruit Boutique" δίνει ένα υψηλό επίπεδο ευελιξίας όσον αφορά στον τρόπο, µε τον οποίο µπορείτε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας και να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας. Οι επιλογές σας µπορούν να είναι:

• Ποσότητες και µεγέθη καλαθιού
Μπορείτε να επιλέξετε την ακριβή ποσότητα φρούτων ή / και πώς θέλετε η παραγγελία να χωριστεί σε διαφορετικά καλάθια.

• Προτιµήσεις φρούτων
Μπορείτε να επιλέξετε τα συγκεκριµένα φρούτα που εσείς και οι υπάλληλοί σας θα θέλατε να καταναλώσετε ή µπορείτε να αφήσετε αυτήν την απόφαση σε εµάς, διασφαλίζοντας ότι έχετε το καλύτερο σε αυτό που προσφέρεται ανάλογα µε την εποχή.

• Συχνότητα παραγγελίας
Μπορείτε να έχετε ηµερήσιες, εβδοµαδιαίες, µηνιαίες ή ad hoc παραδόσεις.

• Δεν υπάρχουν χρεώσεις αποστολής

IMG_9259

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΟΥ;

• Η κατανάλωση φρέσκων φρούτων στον χώρο εργασίας δηµιουργεί ευεξία, τονώνει τον οργανισµό, ανυψώνει το ηθικό, αυξάνει την παραγωγικότητα. Όταν επενδύετε στο προσωπικό σας και στον χώρο εργασίας σας, παρέχοντας επιλογές υγιεινής διατροφής, όπως φρέσκα φρούτα, οι εργαζόµενοι έχουν περισσότερη απόδοση, βελτιωµένη πίστη, έχετε διατήρηση του αριθµού του εργατικού δυναµικού και ενδεχοµένως πιο χαµηλά κόστη από πλευράς υγειονοµικής περίθαλψης. 

• Το Fruit Boutique προσφέρει µια ποικιλία από ολόκληρα, πλυµένα φρούτα σε γραφεία και σπίτια. Στόχος της Fruit Boutique είναι η διατήρηση της ταυτότητάς της πίσω από κάθε καρπό.

•  Î— Fruit Boutique στηρίζει µε περηφάνια την τοπική αγροτική παραγωγή σε ολόκληρη την Κύπρο µε την αγορά όσο το δυνατόν περισσότερων εποχικών καρπών απευθείας από τους αγρότες, οι οποίοι πλένονται σε αποστειρωµένα δισκία, συσκευάζονται µε ασφάλεια στο εργαστήριο και παραδίδονται την επόµενη µέρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΦΡΟΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Στη Fruit Boutique µπορούµε να εγγυηθούµε ότι οι τιµές µας είναι ίδιες µε τις τιµές στο τοπικό κατάστηµα φρούτων, αποφεύγουµε τους µεσάζοντες εµπόρους και διασφαλίζουµε την ποιότητά µας. Πραγµατοποιούµε ποιοτικούς ελέγχους στους καρπούς, τόσο στο στάδιο της αγοράς όσο και της πλύσης και της συσκευασίας. Στη Fruit Boutique πλένουµε επαγγελµατικά τα φρούτα µε απολυµαντικά που αφαιρούν τους µικροοργανισµούς. Κάθε καρπός πλένεται µε το χέρι και συσκευάζεται σε ελκυστικά καλάθια φρούτων. Αγοράζοντας φρούτα από το τοπικό κατάστηµα, θα έχετε απώλειες ορισµένων που είναι πιο κακής ποιότητας, ενώ θα χρειαστεί χρόνος από πλευράς των υπαλλήλων για την ετοιµασία τους (χρόνος πλυσίµατος, τοποθέτηση σε δοχείο). Χρησιµοποιώντας µια all-inclusive υπηρεσία, όπως η δική µας, θα δείτε ότι είναι µια πιο µακροπρόθεσµη λύση.

Μια υγιής, εναλλακτική λύση που προσφέρεται στους χώρους εργασίας είναι τα καλάθια φρούτων, τα οποία δίνουν ενέργεια και βιταμίνες. Θα εκπλαγείτε από τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει μια τέτοια μικρή επένδυση στο ηθικό του προσωπικού.

Η Fruit Boutique είναι η πρώτη εταιρεία που ειδικεύεται στην Κύπρο στην παροχή υψηλής ποιότητας φρούτων στο χώρο εργασίας

THE FRUIT BOUTIQUE
Λευκωσία & Λεµεσό
Τηλ: 99409431
Email: info@thefruitboutique.com
Website: www.thefruitboutique.com
Twitter: Thefruitboutiqu
Facebook: deliverywashedfruits
Instagram: the_fruit_boutique